d e m i

 

Eendenlever – zwarte olijfcrumble – gedroogde ananas   16

Padron pepers – feta – citrusthijm   12

Buffelmozzarella – bio/kerstomaten – wilde basilicum – oude balsamico   13

Oesters – frambozenkaviaar – venkel – appel   15

Calamares – limoen – koriander – chili   13

 

 

d i n e

 

Gerijpte Simmenthal rib eye – asperges – daslook – mosterdzaad – aioli zwarte look 34

Traaggegaard buikspek – pinda – gepekelde groenten – gefermenteerde rode kool – picklesroom   23

Tournedos van Mechelse Koekoek – rabarber – geitenkaasboter – koolrabi – eendenlever   24

Ravioli – vijf paddenstoelen – pistou   21

Asperges – boterkoolzaadolie – morielen – ei – groene kruiden   29

Heilbot – schaaldierjus – gepofte tomaat – saffraan – mossel   29

 

 

d e s s e r t

 

Hazelnoot – chocolade – tonka – peer – zoute botercaramel   11

Kaasselectie van Schoonvliet – tomatenchutney   12

Panna Cotta – applecrumble-ijs   11